Тази година ИЦ ГЛОБАЛТЕСТ ще отпразнува своя 15 годишен рожден ден!

[vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]На 29 април 2015 година, ще отпразнуваме 15 години от създаването на нашия Изпитвателен Център.

Започнахме своята дейност през 2000 год. като лаборатория за изпитване на опаковки от стъкло, стъклени и керамични изделия и силикатни анализи. Това беше едно продължение на дейността на основателя на лабораторията – ст.н.с. инж. Йорданка Танева,  с нейния повече от 30 годишен труд в тогавашния Център за Научноизследователска и експериментална работа по амбалажа – Център НИЕРА. В продължение на 10 години се учихме и изграждахме добри лабораторни практики и постепенно оборудвахме лабораториите си с модерна измервателна апаратура.

През 2010 година започнахме строеж на новата ни сграда, а опитът ни помогна да я проектираме в съответствие със спецификата на работата ни. Година по-късно,  в новия ни дом започнахме да се подготвяме за предстоящите предизвикателства по Сертифициране и Акредитация. Вложихме огромния усилия и средства и към днешна дата, разполагаме с всички необходими сертификати и разрешителни за упражняване на дейността ни.

Снимки от градинското ни парти за откриване на новата ни сграда, можете да видите тук[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/3″][vc_image id=“1833″ crop=“yes“ lightbox=“yes“][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_image id=“1836″ crop=“yes“ lightbox=“yes“][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_image id=“1837″ crop=“yes“ lightbox=“yes“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/3″][vc_image id=“1838″ crop=“yes“ lightbox=“yes“][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_image id=“1839″ crop=“yes“ lightbox=“yes“][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_image id=“1853″ crop=“yes“ lightbox=“yes“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/3″][vc_image id=“1860″ crop=“yes“ lightbox=“yes“][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_image id=“1862″ crop=“yes“ lightbox=“yes“][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_image id=“1848″ crop=“no“ lightbox=“yes“][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Scroll to Top